ΑΣΧΕΤΟΧΩΡΟΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΑΚΟ ΤΣΗ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ...
Σύνδεσμοι


4144 αναγνώστες
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013
09:27

Είπα να αποσύρω και να διαγράψω πλήρως την προηγούμενη ανάρτησή μου αναφορικά μα την παρανοϊκή πειρατία του χώρου των πρόσφατων σχολίων απο το μπλογκ των αψυχολόγητων μπλόγκερς με τους τεράστιους τίτλους, μια και ο ιδιοκτήτης του έκανε μια προσποίηση που θα ζήλευε κι ο Γιαννάκης στης δόξες του. Ανακοίνωσε ότι θα "φέρεται" φυσιολογικά στην γειτονιά κι έβαλε για δυο μέρες ένα τίτλο με 2-3 λέξεις όπως όλοι μας. Την ανάρτηση σε ένδειξη καλής θέλησης την διέγραψα τελείως. Δεν την κράτησα καν στα "πρόχειρα" του αρχείου μου.

Και σήμερα μπαίνω και βλέπω τη γειτονιά γεμάτη σκουπίδια!!!

Άλλαξε ξαφνικά πάλι γνώμη και τσουπ

http://discount.capitalblogs.gr/

Τελικά είναι ανίατη η κατάσταση δυστυχώς...

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
13 ψήφοι

 Εκτύπωση
1072 αναγνώστες
4 σχόλια
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010
18:15

Προς κ. Α. Σαμαρά… ενταύθα (μέρες που 'ναι)

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Η στήλη διάβασε με προσοχή τη δήλωση σας για την απόφαση της κυβέρνησης να υποβάλει αίτημα ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης. Καθόλου δεν θα διαφωνήσουμε με την άποψη σας περί των λόγων για τους οποίους δεν ανταποκρίθηκαν οι αγορές στους χειρισμούς της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Φοβούμεθα όμως ότι η αναφορά σας σε «άλλο μίγμα οικονομικής πολιτικής» που έχει προτείνει η ΝΔ, μας καταλαμβάνει ελαφρώς εξ απήνης, καθότι δεν έχουμε αντιληφθεί την ύπαρξη αυτού του λεπτομερούς (υποθέτουμε) και στοιχειοθετημένου (θέλουμε να πιστεύουμε) «μίγματος», όπως επίσης αγνοούμε και τους οικονομικούς εγκεφάλους που το εκπόνησαν.

Ακόμη δε περισσότερο μας παραξενεύει το γεγονός ότι ο φερόμενος ως "άτυπος" οικονομικός σας σύμβουλος κ. Θ.
Βάρδας αρθρογραφεί επωνύμως υπέρ της προσφυγής στο ΔΝΤ, την ώρα που εσείς δηλώνετε ότι «συνέβη αυτό που δεν έπρεπε»

Το χειρότερο όμως είναι ότι -παρότι διατελέσατε και υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης- η αυτοκριτική που ασκείτε στο κόμμα σας, για την τραγική κατάληξη της χώρας, περιορίζεται στην φράση ότι οι πολιτικές του «πράγματι δεν ΘΕΡΑΠΕΥΣΑΝ (σ.σ. τα κεφαλαία δικά μας) την κρίση του ελλείμματος.

κ. Πρόεδρε,

Είναι προφανές ότι η χώρα έχει εισέλθει σε μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες της πρόσφατης ιστορίας της, με βαριές ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Θα πρέπει συνεπώς να γνωρίζετε ότι για τον μέσο έλληνα πολίτη, ακόμη και τον πιστό οπαδό της παράταξης σας, η εκτίμηση ότι η απελθούσα κυβέρνηση της ΝΔ, απλώς… «δεν θεράπευσε» την κρίση του ελλείμματος, αποτελεί κατ' ουσία προσβολή της νοημοσύνης του.

κ. Πρόεδρε,

Με τέτοιου είδους δηλώσεις, σε κρίσιμες ώρες, δίνετε την αίσθηση ότι κι εσείς είστε «μέρος του προβλήματος κι όχι της λύσης». Αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος είναι ρεαλιστικές λύσεις, ει δυνατόν με τη συναίνεση ευρύτερου πολιτικού φάσματος, κι όχι εύκολες αντιπολιτευτικές κορώνες, που δεν συγκινούν πλέον παρά μόνον θαμώνες των πάλαι ποτέ κομματικών καφενείων.

Με εκτίμηση

Ο Χαμαιλέων

http://www.euro2day.gr/chameleon/139/articles/579818/ChameleonArticle.aspx

 

Για την αντιγραφή

ΣΟΛΩΝ

ΥΓ: Άντε γιατί το παρακάνατε σήμερα, που θέλετε και τα ρέστα...

Αξιολογήστε το άρθρο 
22 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
740 αναγνώστες
12 σχόλια
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010
10:11

Tα γράφω τώρα, όσο είναι ακόμα καιρός.

Πριν ανοίξει η αγορά κι αρχίσω το κυνήγι των stop loss.

Πριν ακούσω κανένα χειρότερο νέο κι απ' την απογοήτευση σκεπαστεί η οργή μου.

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο, στην οργάνωση που έβαλε την βόμβα χθες το βράδυ στα Πατήσια.

Τεράστια η επιτυχία της, ανεξάρτητα από την ιδεολογική αγκύλωση των εγκεφάλων της.

Αν είναι αριστερής (τάχα μου) - αντιεξουσιαστικής προέλευσης, βοήθησαν το φτωχό προσφυγόπουλο από το μακρινό Αφγανιστάν να απαλλαγεί μια και καλή από τα βάσανά του!

Ζωή ήταν αυτή να είσαι αναγκασμένος να ψάχνεις στα σκουπίδια για τρόφιμα και ρούχα?

Αν πάλι ήταν κάποιου είδους "εθνικιστικής" - ρατσιστικής προέλευσης, επίσης κατείχαν μια τεράστια νίκη.

Κατάφεραν ένα καίριο πλήγμα εναντίον της άθλιας προσφυγιάς που κατατρώγει τα σωθικά και τα θεμέλια του περιούσιου έθνους. Εξαφάνισαν με μια γενναία πράξη, ανάλογη της ανδρείας και της λεβεντιάς των γενναίων ΟΥΚ της παρέλασης, την απειλή!

Μ' αυτά και μ' αυτά θα με κάνουν να καταντήσω να ντρέπομαι που είμαι Έλληνας!

ΣΟΛΩΝ

Αξιολογήστε το άρθρο 
9 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
730 αναγνώστες
13 σχόλια
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010
08:54

Μεταφέρω εδώ από το φόρουμ, σχόλιο του χρήστη "claasatos" , με την άδειά του, (http://www.capital.gr/gmessages/showtopic.asp?id=1585219) στο θέμα του Στέλιου Κράλογλου, "Μέτρα με... ευκολίες πληρωμής", της 5/3/2010 .

Θεωρώ ότι η όλη ανάρτηση είναι παρουσίαση της θέσης του ΚΚΕ για το πρόβλημα της οικονομίας, η οποία, (παρά την συνήθη πρακτική τους κατά την άποψή μου) περιέχει κάποιες σκέψεις ουσίας, για τις οποίες θα με ενδιέφερε να διαβάσω τα σχόλια και τις απόψεις σας.

Οφείλω να πω ότι η συνήθης θεώρηση που έχω για τις θέσεις του ΚΚΕ, είναι ότι δεν αξίζουν ούτε καν συζήτηση. Εδώ όμως βρήκα ενδιαφέρον κι αποφάσισα να ρίξω μια ματιά με την βοήθειά σας.


<<Τρελάθηκαν» στα λεφτά!
Ιδού - με τα ίδια τους τα στοιχεία - πώς γεννιέται το δημόσιο χρέος, αν «υπάρχουν λεφτά», ποιοι τα λυμαίνονται και σε ποιους ανήκουν!
 

 Επί μήνες επιδίδονται σε μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση λοβοτομής του ελληνικού λαού, που καλείται να φάει το παραμύθι ότι «δεν υπάρχει σάλιο» και ότι η «ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας» περνάει μέσα από τον πλήρη εξανδραποδισμό του εργάτη, του άνεργου, του βιοπαλαιστή!
  Αλλά «πού πήγαν τα λεφτά», εκείνα δηλαδή τα λεφτά που τα... έψαχνε ο Παπανδρέου προεκογικά;
  Ιδού!
Ιδού πώς, μαζί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τα ξαφρίσανε από τον ελληνικό λαό και τώρα στήνουν εξεταστική, για να συμψηφίσουν και να κουκουλώσουν τα «έργα» τους.
Να για ποιους κηφήνες και σφετεριστές καλείται ο ελληνικός λαός, μετά τους κόπους του, να «καταθέσει» ακόμα και το αίμα του!
 Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, το Ενεργητικό του τραπεζικού τομέα στην Ελλάδα ανερχόταν στα τέλη του 2000 στα 233 δισ. ευρώ.
  Προσέξτε:
Μετά από μια θητεία του ΠΑΣΟΚ κι άλλη μία της ΝΔ, στα τέλη του 2009, το σύνολο του Ενεργητικού του τραπεζικού τομέα, δηλαδή ο συνολικός πλούτος που έχουν ενθυλακώσει οι τράπεζες, υπερδιπλασιάστηκε και εκτοξεύτηκε στο αστρονομικό ποσό των 579 δισεκατομμυρίων ευρώ!
Αυξήθηκε, δηλαδή, κατά 148% έναντι του 2000 και κατά 110% έναντι του 2004, όταν το ενεργητικό των τραπεζών αποτιμήθηκε στα 275 δισ. ευρώ.
  Με άλλα λόγια:
Οση ακριβώς είναι η εκτίναξη του δημόσιου χρέους, κοντά στα 300 δισ., τόση (και ακόμα παραπάνω!) είναι η αύξηση του αμύθητου πλούτου που ομολογούν ότι απέσπασαν οι τράπεζες μέσα στην αντίστοιχη δεκαετία!
Σύμφωνα δε με τα στοιχεία του Σεπτέμβρη του 2009, από αυτά τα 579 δισ. τα 400 (!) έχουν καταληστευθεί (σ.σ.: «νόμιμα και ηθικά») από επτά μόνο τράπεζες, τις Εθνική, Eurobank, Alpha, Πειραιώς, ΑΤΕ, Εμπορική, Μαρφίν!
  Γιατί, επομένως, «ψάχνουν» να βρουν, τάχα, πώς προέκυψε το δημόσιο χρέος;
Νάτο, εδώ μπροστά τους είναι που ορθώνεται «ολοζώντανο» και «ακέραιο» το δημόσιο χρέος της Ελλάδας!
Τα λεφτά που «βούτηξε» πριν και μετά την κρίση η χρηματιστική ολιγαρχία (δηλαδή, η σύμφυση τραπεζικού και βιομηχανικού κεφαλαίου που συνθέτουν το χρηματιστικό κεφάλαιο) ανέρχονται στα 346 δισ. ευρώ (!) από το 2000 και στα 304 δισ. ευρώ από το 2004!
  Το δημόσιο χρέος, δεν είναι παρά τα λύτρα μιας πολιτικής ομηρίας που υπέστη ο ελληνικός λαός, λύτρα τα οποία μετατράπηκαν σε ιδιωτικό πλούτο για μια «παρέα» χρυσοκάνθαρων με ξεχειλισμένα σεντούκια και παραγεμισμένες θυρίδες!
  Να, λοιπόν, ποιοι τα «έφαγαν»! Να ποιοι τα κατέχουν! Εχουν ονοματεπώνυμα, έχουν διευθύνσεις!
  Να από ποιους να πάνε να τα ζητήσουν!
  Να πού βρίσκονται όσα δημιούργησαν οι εργαζόμενοι, να ποιοι καρπώθηκαν τον πλούτο που γέννησε η δουλειά του λαού.
  Και να ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να πληρώσουν, αλλά που ο «σοσιαλιστής» κ. Παπανδρέου δεν τους ζητάει πεντάρα...
  Θα το επαναλάβουμε:
Το επιπλέον ποσό των 350 δισ. ευρώ που «άρμεξε» μια κάστα πλουτοκρατών - μιλάμε για τον πλούτο μόλις μιας ντουζίνας τραπεζών που ξεπερνά ολόκληρο το ετήσιο ΑΕΠ της χώρας (!) - ισούται επί το 10πλάσιο με το δημοσιονομικό έλλειμμα του προϋπολογισμού και ξεπερνάει το σύνολο του δημόσιου χρέους της χώρας!
 

 Πέρα, όμως, από τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, που αποτυπώνουν τον αμύθητο πλούτο που έχει σφετεριστεί μια κάστα ολιγαρχών και ταυτόχρονα δηλώνει τη σαθρή βάση της καπιταλιστικής οικονομίας αφού μια χούφτα πλουτοκρατών παίζοντας με το «πλασματικό χρήμα» και κερδοσκοπώντας πάνω σε «φούσκες», απαιτεί να κατέχει πλούτο υπερδιπλάσιο ολόκληρου του ΑΕΠ της χώρας, υπάρχει μακρά αλυσίδα αποδείξεων, εξίσου αποκαλυπτικών σχετικά με το περίφημο ερώτημα «αν υπάρχουν λεφτά».
Συγκεκριμένα:
1. Ως γνωστόν, μέσω των «οφ σορ» δεν κάνουν τις συναλλαγές τους ούτε συνταξιούχοι, ούτε άνεργοι, ούτε μισθωτοί. Αλλοι τις κάνουν... Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αναφορές από το λεγόμενο Παγκόσμιο Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης, αλλά και εκτιμήσεις των επιτελών του τμήματος Οικονομικών Ερευνών του ΣΔΟΕ (εφημερίδα «Νέα», 11/5/2009), οι ελληνικών συμφερόντων «οφ σορ» εταιρείες υπερβαίνουν τις 10.000 (!) και διακινούν ετησίως περί τα 500 δισ. ευρώ! «Αυτά είναι λεφτά»!
2. Οι καταθέσεις και οι συμφωνίες επαναγοράς (τα περίφημα ρέπος) των επιχειρήσεων στις τράπεζες από 160 δισ. ευρώ το 2004 εκτινάχτηκαν στα 277 δισ. ευρώ μέχρι το Νοέμβρη του 2009. Δηλαδή, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδας, οι «ραντιέρηδες» (κατά τη ρήση του Αντρέα Παπανδρέου) αύξησαν σε μια πενταετία το χρήμα που διαθέτουν κατά 117 δισ. ευρώ (ποσοστό αύξησης 73%). «Είναι πολλά τα λεφτά»!
3. Οι καταθέσεις προθεσμίας των επιχειρήσεων και των ιδιωτών στις τράπεζες, όπως βεβαιώνει και πάλι η Τράπεζα της Ελλάδας, από 36 δισ. ευρώ το 2004 έφτασαν στα 136 δισ. ευρώ το Νοέμβρη του 2009. Εκείνες οι καταθέσεις δηλαδή που κατά τεκμήριο αφορούν σε μορφή κατάθεσης των πλουσιότερων κοινωνικά στρωμάτων, αυξήθηκαν σε μια πενταετία κατά 100 δισ. ευρώ (ποσοστό αύξησης 278%). Κι άλλα λεφτά!
4. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΚΑ, ο ένας στους δύο εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα αμείβεται με κάτω από 1.090 ευρώ ενώ περίπου 250.000 εργαζόμενοι αμείβονται με το κατώτατο ημερομίσθιο των 33 ευρώ, ήτοι, μηνιαίως 740 ευρώ. Την ίδια ώρα το επίσημο Ενεργητικό των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στη χώρα, όπως καταγράφεται στα στοιχεία της "ΙΚΑΠ", έχει φτάσει στα 700 δισ. ευρώ. «Ωκεανός» από λεφτά!
5. Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι «δεν υπάρχει σάλιο» για τους ανέργους (χωρίς βέβαια να εξηγεί πώς τα χρήματα των εργαζομένων που παρακρατούνται στην πηγή «κάνουν φτερά» μέχρι να φτάσουν στον ΟΑΕΔ). Την ίδια ώρα η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει τη χρηματοδότηση με 10 δισ. ευρώ των μεγαλοεπιχειρηματιών μέσω του ΕΣΠΑ, με άλλα 7,2 δισ. ευρώ μέσω του Επενδυτικού Νόμου, με άλλα 6 δισ. ευρώ μέσω των περιβόητων «Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα», με άλλα 4 δισ. ευρώ που χαρίζονται για τις πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών που οφείλουν οι εργοδότες. «Βρέχει» λεφτά!
6. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που κατατέθηκαν για τη φοροδιαφυγή στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών (31/3/2007), από τα 17,7 δισ. ευρώ βεβαιωμένα και ληξιπρόθεσμα χρέη προς τις εφορίες, τα 15 δισ. ευρώ, δηλαδή πάνω από το 85% της φοροδιαφυγής, προέρχονται από 6.000 μεγαλο-οφειλέτες (υπάρχουν διευθύνσεις και ονόματα) που απαρτίζουν τον κόσμο της «ευπατρίδου» πλουτοκρατίας. Γιατί δεν τους ζητούν τα λεφτά;
7. Το έλλειμμα των 30 δισ. ευρώ ισούται, σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» (8/9/2009), με μια και μόνο παραγγελία των Ελλήνων εφοπλιστών ύψους 30 δισ. για τη ναυπήγηση των νέων 777 ποντοπόρων πλοίων τους εντός του 2009! Το ποσό δηλαδή για το οποίο ο ελληνικός λαός θα βυθιστεί σε ένα ακόμα τούνελ τετραετούς διάρκειας, είναι ίσο με το ποσό μιας και μόνο παραγγελίας των εφοπλιστών για την ανανέωση του στόλου τους! Πω, πω λεφτά!
8. Το έλλειμμα ισούται με τα ακόμα 30 δισ. ευρώ των ανενεργών καταθέσεων του εφοπλιστικού κεφαλαίου στις εγχώριες τράπεζες και φυσικά ισούται - παρά κάτι - με το ποσό των 28 δισ. ευρώ που εγγυήθηκε το ελληνικό κράτος στις τράπεζες για να «σωθούν» από την κρίση! «Υπάρχουν λεφτά»;!
9. Το έλλειμμα ισούται - παρά κάτι - με την απόφαση του Συμβουλίου Αμυνας για εξοπλιστικά προγράμματα ΝΑΤΟικού χαρακτήρα ύψους 27 δισ. ευρώ για την περίοδο 2006 - 2015, όταν ήδη οι εξοπλιστικές δαπάνες της προηγούμενης δεκαετίας, 1996 - 2005, ξεπέρασαν τα 20 δισ. ευρώ, και χωρίς να υπολογίζονται οι γαλλικές φρεγάτες που θα φορτωθούμε επιπλέον ως επιστέγασμα της... στήριξης του Σαρκοζί ή το 1 εκατομμύριο ημερησίως που στοιχίζει η «εθνική κυριαρχία» στο... Αφγανιστάν! Κι άλλα λεφτά!
10. Το έλλειμμα ισούται με τα... μισά (!) και μόνο καθαρά κέρδη που βάσει των ισολογισμών τους σημείωσαν τη δεκαετία 2000 - 2009 οι εισηγμένοι στο χρηματιστήριο βιομήχανοι, εργολάβοι, τραπεζίτες και εφοπλιστές και τα οποία ξεπερνούν τα 60 δισ. ευρώ! «Τρελαθήκανε» στα λεφτά!

Ετσι δημιουργούνται τα χρέη και τα ελλείμματα στο δημόσιο ταμείο, το οποίο δεν αποτελεί παρά δοχείο μέσω του οποίου ο πλούτος που παράγει ο ελληνικός λαός «μεταγγίζεται» στα ιδιωτικά ταμεία της πλουτοκρατίας.
Η απάντηση στο ερώτημα «αν υπάρχουν λεφτά» είναι προφανής.
Και φυσικά, τα λεφτά αυτά υπάρχουν. Ούτε εξανεμίστηκαν, ούτε εξαερώθηκαν.
Τα έχουν εκείνοι στους οποίους κάνουν πλάτες το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, ο ΛΑ.Ο.Σ.
Αλλά δεν τους ανήκουν. Ανήκουν στον ελληνικό λαό! Σε αυτόν ανήκει και η απόφαση: Να τα πάρει πίσω! Να μην τους επιτρέψει να του κλέψουν ούτε ένα ευρώ πλέον! Να οργανωθεί, να αντισταθεί, να τους ανατρέψει και να βάλει τέλος σε αυτήν τη ληστεία!>>

Κατά την γνώμη μου, ακόμα κι αν έτσι έχουν τα πράγματα, δεν υπάρχει ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ εναλλακτική επιλογή πορείας για την χώρα. Μεσομακροπρόθεσμα όμως, είναι φανερό ότι χρειάζεται άλλη αντίληψη, αναφορικά με τους μηχανισμούς διανομής του πλούτου.

Tι λέτε κι εσείς?

Σόλων

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
4 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
993 αναγνώστες
12 σχόλια
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010
18:39

 Μέσα στη γενική κατρακύλα, παρακολουθώντας τα διαδοχικά -4% του ΓΔ κοίτα να δεις κάτι σκέψεις που μου περνάνε από το μυαλό.

ΕΤΕ + ΑΛΦΑ + ΕΥΡΩΒ + ΠΕΙΡ  + ΚΥΠΡ = 20 -21 Ευρώ

Σ’ ένα μήνα, τη μέρα της επετείου της περσινής, έχουμε αρχίσει και τραβάμε τα μαλλιά μας, οι θιασιώτες του Βottom fishing, μια κι ο ΓΔ απειλεί με μονοψήφιο νούμερο κι όχι τίποτ’ άλλο (μυαλό δεν βάζουμε έτσι κι αλλιώς), αλλά έχουμε ξεμείνει πλέον  κι από ρευστό.

Κι άντε κι αναβάλλεις το ψάρεμα. Κι έρχεται ένα βραδάκι  κι ακούς στις ειδήσεις ότι οι εταίροι μας (ή μήπως εταίρες μας) αποφάσισαν λέει την  έκδοση ευρωομολόγου για την σωτηρία Ελλάδας Πορτογαλίας κλπ κλπ κλπ, από τα δόντια των κερδοσκόπων. Κι ανοίγει την επομένη ο ΓΔ στο +6 και μέχρι να το συνειδητοποιήσεις, έχει φτάσει στο +10%. Κι ας γκρεμίζεται ο DAX, ο  CAC κι ο DOW JONES. Κι εσύ ο διστακτικός, έχεις μείνει άχαρτος  και τρέχεις να προλάβεις. Κι αυτό το άτιμο μετά από δυο – τρεις μέρες ανόδου, ξαναρχίζει τις βουτιές.

Μάλλον θα μου φταίει to τσουρούφλισμα από το ποντάρισμα στην αντίδραση που δεν ήρθε ποτέ. Μέχρι τώρα τουλάχιστον. Κι ας μού' λεγε το συστηματάκι που δοκιμάζω τώρα τελευταία με κάποιους κινητούς μέσους όρους, να παίξω short. Καλά να πάθω αφού πήγα κόντρα στην τάση θα μου πείτε...

Αξιολογήστε το άρθρο 
9 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σελίδα 1 από 512345>

Σχετικά με το blog
Καλοπροαίρετος και μόνο σχολιασμός, από ΧΑ μέχρι πολιτική, σπορ ή μουσική
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις